Wijn taxatie bij Winevestment. Wilt u de oude wijnen uit uw kelder laten taxeren? Winevestment is dé referentie wanneer u de waarde van uw wijn wilt laten bepalen.

 

Laat Winevestment de waarde van uw wijnen bepalen

Heeft u ook zo’n typische wijnkelder waar verborgen pareltjes stof liggen vergaren op de planken? Wilt u de waarde van uw oude wijnen laten bepalen of zoekt u een betrouwbare partner voor de verkoop ervan? Reken op de jarenlange ervaring van Winevestment wanneer u uw wijn wilt laten taxeren. Geen halfslachtig werk, maar een duidelijk onderbouwde taxatie van uw wijn.

 

Professionele wijn taxatie

In tegenstelling tot wijnhandelaars die snel een waarde plakken op uw oude wijnen, nemen we het taxeren van wijn bij Winevestment zeer serieus. Een duidelijk onderbouwde wijn taxatie vinden we dan ook vanzelfsprekend wanneer u beslist u uw verzameling van de hand te doen of wanneer u bv een schatting nodig heeft voor een verzekeringskwestie.

Winevestment is de uitgelezen partner om uw wijn te taxeren en de precieze waarde te bepalen voor uw ‘schatten in de kelder’ – van gerenommeerde oude wijnen tot zeldzame verrassingen.

Neem vrijblijvend contact voor uw wijn taxatie!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Beschrijving van uw fles(sen)

  Een foto van de fles(sen)
  Foto 1


  Foto 2


  Foto 3