Wijn als relatiegeschenk is altijd een goed idee. Laat de professionals van Winevestment uw wijnen selecteren, want dure wijnen zijn niet steeds de beste wijnen!

 

Wijn als relatiegeschenk

Wijn is een ideaal cadeau voor de meeste gelegenheden, dus ook als relatiegeschenk is wijn de perfecte oplossing. Met een relatiegeschenk beloont u uw klanten, leveranciers of business-partners voor hun trouw en een geslaagde samenwerking. Wijn is – als u tenminste voor passende wijn kiest – het ultieme relatiegeschenk.

 

Winevestment selecteert de beste wijnen

Omdat dure wijnen niet altijd de beste wijnen zijn, rekent u best op een vakman wanneer u wijn als relatiegeschenk gaat selecteren. Reken daarom steeds op de jarenlange ervaring en het uitgebreide vakmanschap van een specialist ter zake. Winevestment helpt u bij het selecteren van de beste wijnen voor al uw relaties. Van bekende en gevestigde wijnen tot nieuwe smaaksensaties, en van drinkklare tot bewaarwijnen.

 

Het ideale geschenk

Print a Gift is een site waar u online een cadeaubon kan kopen bij verschillende handelaars die aangesloten zijn aan onze platform.
Het is de eerste site waar men een cadeaubon thuis of elders kan afdrukken, zo hoeft u zich niet meer te verplaatsen om een cadeaubon te gaan kopen.

De cadeaubon van Print a Gift kan u rechtstreeks per mail verzenden naar de begunstigde.

logo-print-a-gift