Als gerenommeerd wijnhandelaar is Thomas Declercq steeds op zoek om oude en exclusieve wijnen te kopen en te verkopen. In ons assortiment vindt u een ruime keuze oude en exclusieve wijn te koop.

Oude, exclusieve wijnen verkopen

Wijnhandelaar Winevestment biedt u steeds een eerlijke prijs wanneer u beslist om uw oude, exclusieve wijnen te koop wilt aanbieden. We kunnen uw wijn kopen wanneer u:

 • Oude wijnen wilt verkopen om ruimte in uw wijnkelder vrij te maken
 • Uw collectie exclusieve wijnen wilt vernieuwen of verjongen
 • Een bijzondere collectie exclusieve wijnen erfde die u graag wilt verkopen
 • Gewoon een exclusieve of bijzondere fles wijn te koop wilt aanbieden

Vertrouw dan op de professionele service van Winevestment, uw deskundige wijnhandelaar. Wij kopen al uw oude, exclusieve en waardevolle wijnen.

Oude, exclusieve wijnen kopen

Als u op zoek bent om oude of exclusieve wijnen te kopen, bent u bij Winevestment eveneens aan het juiste adres. Aangezien wij constant op zoek zijn naar pareltjes om onze collectie exclusieve wijnen uit te breiden, kan u in ons assortiment ten allen tijde verfijnde voorbeelden van oude, exclusieve wijn kopen. Ons vakmanschap en jarenlange ervaring stelt ons in staat om u bij te staan in uw zoektocht naar de perfecte fles voor iedere gelegenheid. In onze catalogus kan u kijken welke oude of exclusieve wijn we momenteel te koop aanbieden.

Neem contact op met wijnhandelaar Winevestment om uw oude en exclusieve wijnen te kopen of verkopen

Winevestment – uw betrouwbare wijnhandelaar

Wanneer u beslist heeft om uw oude of exclusieve wijnen te verkopen, wilt u uiteraard ook op zoek naar een betrouwbare partner. Wijnhandelaar Thomas Declercq is de aangewezen persoon om uw geliefde wijnen over te nemen. Ruime expertise en een uitgebreid handelsnetwerk stellen hem in staat u steeds de beste prijzen te bieden wanneer u beslist uw oude of exclusieve wijnen te verkopen.

Verkoop uw wijn in 4 eenvoudige stappen:

 • De beslissing

  U neemt de beslissing om uw wijnen te verkopen.

 • De inventaris

  U bezorgt ons een lijst met uw wijnen of wij komen de inventaris voor u opmaken.

 • De schatting

  Wij taxeren uw wijnen en maken een gedetailleerde schatting op met reëele prijzen.

 • De overeenkomst

  We maken een consignatie of verkoopcontract op en overleggen met u de beste verkoopprijs.