Winevestment is gespecialiseerd in kwaliteitswijnen. We richten ons vooral op Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen. Uiteraard tegen zeer competitieve prijzen.

 

Hoe het begon

WINEVESTMENT is in 2014 opgericht en wordt geleid door Thomas Declercq, een gepassioneerde wijnliefhebber en -kenner met jarenlange ervaring. Thomas is een geschoolde wijnspecialist die stages volgde in binnen- en buitenland. Hij heeft een neus voor wijnen én zaken. Hij treedt op als tussenpersoon voor wijndomein en eindklant. Zo concentreert de producent zich op het maken van prestigieuze parels, en geniet de eindklant er zorgeloos en met volle teugen van. We beheren onze stock in een magazijn en garanderen een klantenservice op maat.

Werkwijze

WINEVESTMENT handelt rechtstreeks met prestigieuze wijnhuizen in Frankrijk, Spanje en Italië. Wij importeren en verkopen zonder tussenkomst van derden en opereren dus los van de groothandel. Door de directe import zijn we in de meeste van de gevallen de voordeligste! U betaalt namelijk voor elke wijn een uiterst scherpe prijs. Én u heeft bij WINEVESTMENT een ruime keuze uit verschillende soorten wijn. U kan bij ons in tegenstelling tot veel wijnhandelaren uw wijn per fles kopen.

Service

Bij WINEVESTMENT hebben we wijnen voor ieders budget. Maar hoeveel u ook betaalt, u bent altijd verzekerd van een goede kwaliteit. We hebben namelijk niet alleen een sommelier in eigen huis, maar worden ook continu bijgestaan door professionals van de wijnhuizen waarmee we samenwerken. Behalve van kwaliteit, bent u bij WINEVESTMENT gegarandeerd van een snelle en flexibele levering.

witte-camionette

Bij WINEVESTMENT verkopen we flessen met karakter. Door de wijnmakers persoonlijk te leren kennen verzamelen we unieke verhalen en relevante wijnkennis. Onze wens is om dit met u te delen. Wilt u meer weten over een bepaalde wijn, of een persoonlijk wijnadvies?

Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

 

Meer weten over Winevestment?

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Bel ons dan op +32 (0)479/94.86.55 of spreek ons aan op de live chat of per mail.  Wij vertellen u dan graag alles over WINEVESTMENT.

Algemene informatie Winevestment

Administratie:
Naam Bank: BNP Paribas Fortis
BIC: GEBABEBB
IBAN: BE42 0017 3110 6254

E-mailadres: info@winevestment.be
BTW-nr: BE0554.850.688